نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت




آشپزی خانگی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

این پست خلاصه ای از تجربیات آشپزی خانگی است که از گفتگوها و تبادل نظرها در نی نی سایت جمع آوری شده است. امیدوارم برای شما مفید باشد.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات شامل نکات، ترفندها و ایده هایی هستند که توسط مادران و خانم های خانه دار به اشتراک گذاشته شده اند.

  • ✳️برای پخت برنج مجلسی، قبل از آبکش کردن، یک قاشق روغن به آب در حال جوش اضافه کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی دهانه قابلمه قرار دهید.
  • ✳️برای خوش طعم شدن خورشت قورمه سبزی، از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از چسبیدن ته دیگ، از قابلمه نچسب استفاده کنید و قبل از ریختن برنج، کف قابلمه را با روغن چرب کنید.
  • ✳️برای تهیه یک سس ماکارونی خوشمزه، از سیر، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و ادویه های معطر استفاده کنید.
  • ✳️برای پخت کیک اسفنجی نرم و پف دار، تخم مرغ ها را به خوبی بزنید تا حجم آن دو برابر شود.
  • ✳️برای ترد شدن کتلت، از سیب زمینی خام رنده شده استفاده کنید.
  • ✳️برای خوش عطر شدن سوپ، از جعفری و گشنیز تازه خرد شده استفاده کنید.
  • ✳️برای تهیه یک آش رشته خوشمزه، از حبوبات با کیفیت و رشته آش مرغوب استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از کپک زدن مربا، شیشه های مربا را قبل از پر کردن استریل کنید.
  • ✳️برای خوش طعم شدن ترشی، از سرکه مرغوب و سبزیجات معطر استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از له شدن سبزیجات در خورش، آنها را در اواخر پخت اضافه کنید.
  • ✳️برای پخت یک پیتزای خانگی خوشمزه، از خمیر پیتزای آماده یا خمیر خانگی استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر، آن را در ظرف درب دار بپزید.
  • ✳️برای پخت یک کباب کوبیده خوشمزه، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از تلخ شدن بادمجان، آن را قبل از سرخ کردن در آب نمک قرار دهید.
  • ✳️برای خوشرنگ شدن عدس پلو، از کشمش پلویی و خرما استفاده کنید.
  • ✳️برای تهیه یک شیرینی خانگی خوشمزه، از آرد مرغوب و مواد تازه استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از سوختن غذا در ته قابلمه، از شعله ملایم استفاده کنید.
  • ✳️برای طعم دار کردن غذا، از ادویه های مناسب و تازه استفاده کنید.
  • ✳️برای پخت خوراک لوبیا چیتی لذیذ، از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.
  • ✳️برای پفکی شدن سیب زمینی سرخ کرده، بعد از برش زدن، آنها را در آب سرد قرار دهید.
  • ✳️برای تهیه دلمه برگ مو خوشمزه، از برگ های جوان و تازه مو استفاده کنید.
  • ✳️برای خوش طعم شدن کوکو سبزی، از سبزیجات تازه و معطر استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از شل شدن فرنی، آرد برنج را قبل از اضافه کردن به شیر، تفت دهید.
  • ✳️برای تهیه حلوا خوشمزه، از آرد سبوس دار استفاده کنید.
  • ✳️برای خوش طعم شدن آبگوشت، از دنبه گوسفندی استفاده کنید.
  • ✳️برای پخت باقلا قاتق خوشمزه، از باقلا رشتی استفاده کنید.
  • ✳️برای جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی، گوشت چرخ کرده را خوب ورز دهید.
  • ✳️برای خوشمزه شدن سالاد الویه، از سیب زمینی و تخم مرغ پخته استفاده کنید.

آشپزی یک هنر است و هر چه بیشتر تمرین کنید، در آن ماهرتر خواهید شد. پس دست به کار شوید و از آشپزی لذت ببرید!





۳۰ تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت

۳۰ تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت

۱. رمز و راز یک قیمه نذری خوشمزه

همیشه پیاز رو خیلی ریز و با حوصله تفت بدید. اینجوری قیمه‌تون شیرین و خوش‌رنگ میشه. لپه رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. گوشت قیمه باید قطعات کوچیک داشته باشه و خیلی خوب بپزه. رب رو حسابی تفت بدید تا رنگش باز بشه و بوی خامیش گرفته بشه. زعفران دم‌کرده رو فراموش نکنید. عطر و طعمش بی‌نظیره. برای ترش و ملس شدن خورشت، از آبلیمو یا غوره استفاده کنید. در آخر، یه کم گلاب به خورشت اضافه کنید تا عطرش هوش از سر ببره.

۲. قرمه سبزی جا افتاده با طعم اصیل

سبزی قرمه سبزی رو حسابی سرخ کنید، ولی مراقب باشید نسوزه. لوبیا چیتی بهترین نوع لوبیا برای قرمه سبزیه. گوشت قرمه سبزی باید چرب و استخون‌دار باشه تا خورشت خوشمزه‌تر بشه. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و توی آب جوش بندازید تا تلخیش گرفته بشه. یه قاشق شنبلیله خشک آخر پخت به خورشت اضافه کنید، معجزه میکنه. قرمه سبزی رو با شعله کم و مدت طولانی بپزید تا خوب جا بیفته. یه تیکه دنبه توی خورشت بندازید، طعمش عالی میشه (البته اگه دوست دارید).

۳. فوت و فن کباب کوبیده آبدار

گوشت کباب کوبیده باید مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله باشه. پیاز رو رنده کنید و آبش رو کامل بگیرید. نمک و فلفل سیاه تنها ادویه‌های لازم برای کباب کوبیده‌اند. گوشت رو خوب ورز بدید تا چسبنده بشه. قبل از سیخ زدن، دستتون رو با آب پیاز خیس کنید. کباب‌ها رو روی حرارت ملایم بپزید و مرتب برگردونید. بعد از پخت، روی کباب‌ها کره بمالید.

۴. طرز تهیه یک آش رشته خوشمزه و مقوی

حبوبات رو از شب قبل خیس کنید. پیاز داغ و نعناع داغ رو فراوون درست کنید. رشته آش رو آخر پخت اضافه کنید و زیاد هم نزنید تا خمیر نشه. کشک رو با آب رقیق کنید و به آش اضافه کنید. از سبزی آش تازه استفاده کنید. نعناع داغ رو با روغن زیاد درست کنید. برای تزیین آش از سیر داغ و پیاز داغ هم استفاده کنید.

۵. رازهای پخت یک ته چین مرغ مجلسی

برنج رو از قبل خیس کنید. مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و ریش‌ریش کنید. زرده تخم‌مرغ، ماست و زعفران رو با هم مخلوط کنید. برنج رو با مخلوط ماست و زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید. ته دیگ رو چرب کنید و برنج رو لایه لایه بریزید. ته چین رو با شعله کم بپزید تا ته دیگش طلایی بشه. برای تزیین از زرشک و خلال پسته استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. هر جا سبزی خورشتی رو تفت میدم اولش کمی روغن زیتون میریزم که عطرش بیشتر بشه

    برنج رو که آبکش کردم یه حوله تمیز میذارم روی در قابلمه تا بخارش بیشتر جذب بشه

    برای پف کردن کیک همیشه نصف پیمانه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنم

    تو سرخ کردن بادمجون نمک رو موقع سرخ کردن نمیپاشنم میذارم بعد از سرخ شدن بپاشه

    مرغو تو فر میپزم یه فویل دورش میپیچم تا خشک نشه

    موقع درست کردن دلمه برگ مو یکم شکر تو مایه میریزم که مزه بهتری بگیره

    پخت غذا با شعله کم همیشه جواب بهتری میده مخصوصا برای خورشت ها

    کره رو قبل از اضافه کردن به شیرینی ها حتما هم میزنم تا پفش بهتر بشه

    برای تمیز شدن بهتر لپه موقع خیس خوردن یکم جوش شیرین توی آبش میریزم

    باقالی پلو با شوید تازه خیلی مزه بهتری میده تا شوید خشک

    یه تیکه نون خشک تو ظرف مربا میذارم تا کپک نزنه

    سیب زمینی سرخ کرده رو اگه قبل سرخ کردن یکم آبلیمو بزنیم طلایی تر میشه

    مرغ رو موقع پختن تو آب پرتقال میخوابونم تا هم نرم بشه هم خوش طعم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا