نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: ماجرای قورمه سبزی نی نی سایتی!




بهترین غذایی که پختم: ماجرای قورمه سبزی نی نی سایتی!

سلام دوستان! امروز میخوام راجع به بهترین غذایی که تا حالا پختم براتون بگم. میدونم شاید خیلی ها فکر کنن قورمه سبزی یه غذای خیلی معمولیه، ولی این قورمه سبزی یه داستان دیگه داشت!

چند وقت پیش تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم راجع به راز و رمزهای یه قورمه سبزی عالی. کلی کاربر تجربه هاشون رو گذاشته بودن و منم کنجکاو شدم امتحان کنم. نتیجه‌اش فراتر از انتظارم بود!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️راز یک: سبزی قورمه! سبزی رو حسابی سرخ کنید، ولی نسوزونید! این مهمترین بخششه.
  • ✳️راز دو: گوشت مناسب! از گوشت گوسفندی با چربی کم استفاده کنید.
  • ✳️راز سه: لوبیا چیتی! یه شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
  • ✳️راز چهار: لیمو عمانی! چند تا سوراخ بزنید و بندازید تو آب ولرم تا تلخیش بره.
  • ✳️راز پنج: پیاز داغ فراوون! هر چی پیاز داغ بیشتر، خوشمزه‌تر!
  • ✳️راز شش: ادویه جات! فلفل سیاه، زردچوبه و یه کوچولو دارچین معجزه میکنه.
  • ✳️راز هفت: رب گوجه فرنگی! خیلی کم، فقط برای رنگ و لعاب.
  • ✳️راز هشت: آب! کم کم آب اضافه کنید تا قورمه سبزی جا بیفته.
  • ✳️راز نه: شعله ملایم! بذارید قورمه سبزی با شعله کم چند ساعت بپزه.
  • ✳️راز ده: اضافه کردن آبلیمو! اواخر پخت، یه کوچولو آبلیمو بزنید تا طعمش ملس بشه.
  • ✳️راز یازده: صبر! قورمه سبزی هر چی بیشتر بمونه خوشمزه‌تر میشه.
  • ✳️راز دوازده: سرخ نکردن بیش از حد سبزی – نسوزه تلخ میشه
  • ✳️راز سیزده: تفت دادن گوشت با پیاز – طعم خوبی به گوشت میده
  • ✳️راز چهارده: اضافه کردن لوبیا بعد از تفت دادن گوشت – بهتر پخته میشه
  • ✳️راز پانزده: اضافه کردن آب جوش – رنگ سبزی رو حفظ میکنه
  • ✳️راز شانزده: تنظیم چاشنی – بستگی به ذائقه داره
  • ✳️راز هفده: بهره‌گیری از روغن حیوانی – عطر و طعم بی نظیری میده
  • ✳️راز هجده: دم کردن برنج ایرانی – یه کته خوش عطر کنارش محشره
  • ✳️راز نوزده: تزیین ساده – سادگی همیشه زیباست

خلاصه که با این نکات نی نی سایتی، قورمه سبزی من یه سرو گردن از همه قورمه سبزی هایی که تا حالا پخته بودم بالاتر شد. همه کلی تعریف کردن و منم حسابی کیف کردم!

حالا نوبت شماست! شما هم امتحان کنید و نظرتون رو بهم بگید. شاید یه قورمه سبزی نی نی سایتی دیگه هم کشف شد!





بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

قرمه سبزی جا افتاده با عطر بهشتی

اولین تجربه برمی‌گرده به قرمه سبزی.همیشه از قرمه سبزی پختن می‌ترسیدم، فکر می‌کردم خیلی سخته.اما یه بار با دستور یه نی نی سایتی دست به کار شدم و نتیجه‌ش محشر شد.سبزی رو خوب تفت دادم، گوشت رو با پیاز حسابی سرخ کردم و لوبیا چیتی رو از شب قبل خیسونده بودم.موقع پخت هم یه تیکه دنبه کوچیک انداختم توش که عطرش دیوونه‌ام کرد.راز خوشمزگی‌ش به نظرم تو سبزی خوب و تفت دادن درست و حسابی بود.یه کم شنبلیله خشک هم اضافه کردم که عطرش رو چند برابر کرد.

از اون موقع قرمه سبزی یکی از غذاهای مورد علاقه‌ام شده.

همه مهمونا کلی تعریف کردن و دستورشو گرفتن!بعدها فهمیدم راز خوشمزه تر شدنش بهره‌گیری از سبزی قورمه سرخ شده در روغن خود دنبه هست.البته که از راز های اصلی جا افتادن خورشت زمان پخت هست.هر چقدر شعله کم باشد و زمان پخت طولانی تر، خورشت خوشمزه تری خواهید داشت.بهره‌گیری از لیمو عمانی مرغوب و تازه هم خیلی مهمه، قبل از استفاده حتما تلخی لیمو عمانی ها رو بگیرید.

زرشک پلو با مرغ زعفرانی آبدار

یه بار دیگه هم زرشک پلو با مرغ زعفرانی پختم که همه انگشتاشونو باهاش خوردن. مرغ رو با پیاز و ادویه خوب تفت دادم، بعد زعفرون دم کرده رو اضافه کردم و گذاشتم آروم آروم بپزه تا حسابی آبدار و خوشمزه بشه. برای زرشک پلو هم زرشک رو با کره و شکر تفت دادم و لابه‌لای برنج ریختم. مرغش خیلی لطیف و آبدار بود و زرشک پلو هم مزه بهشتی داشت. بعضی ها برای طعم بهتر به مرغ کمی آبلیمو هم اضافه میکنند. برای خوش رنگ شدن برنج موقع آبکش کردن کمی زعفران آب کرده به آب برنج اضافه کنید. میزان شیرینی زرشک هم بستگی به ذائقه افراد دارد.

خورشت قیمه نذری


بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربه‌های نی نی سایت

بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربه‌های نی نی سایت

یه بار برای نذری خورشت قیمه پختم. مقدارش خیلی زیاد بود و من خیلی استرس داشتم که خوب از آب در بیاد. اما خوشبختانه همه چی عالی پیش رفت و خورشت قیمه خیلی خوشمزه‌ای شد. گوشت رو خوب تفت دادم، لپه رو از قبل خیسونده بودم و رب رو هم حسابی تفت دادم تا رنگش باز بشه. بعد هم همه مواد رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم آروم آروم بپزه تا جا بیفته. خوشمزگی خورشت قیمه نذری به این بود که با عشق و نیت خیر پخته شده بود. برای خوش عطر شدن قیمه از کمی گلاب و دارچین هم استفاده کنید. بعضی از نی نی سایتی ها هم پیشنهاد دادن از پودر هل استفاده کنند. بهره‌گیری از پیاز داغ فراوان هم تاثیر زیادی توی خوشمزه شدن قیمه داره.


قرمه سبزی با عطر بهشت!

قرمه سبزی!کیه که عاشقش نباشه؟راستش من همیشه از پختنش میترسیدم.میگفتن سخته، قلق داره، ممکنه تلخ بشه...اما یه روز دل رو زدم به دریا و با دستور پخت یکی از کاربرا توی نی نی سایت شروع کردم.اول سبزی رو خوب سرخ کردم.واقعا خوب سرخ کردم، تا حدی که داشت سیاه میشد!(البته نسوخت!) بعد گوشت خورشتی رو تفت دادم و لوبیا رو اضافه کردم.بعد سبزی سرخ شده رو ریختم و کلی آب جوش.نکته مهم این بود که آخر سر یه کوچولو شنبلیله خشک اضافه کردم.عطرش محشر شد!و یه قاشق رب انار هم طعمش رو خیلی بهتر کرد.

کلا قرمه سبزی یه غذای عشقیه، هرچی بیشتر براش وقت بذاری بهتر میشه.یه کاربر دیگه توی نی نی سایت نوشته بود آخرای پخت یه تیکه یخ بندازین توش، میگن روغن میندازه!من امتحان نکردم ولی گفتم بهتون بگم.یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه، گوشت قرمه سبزیه.گوشت گوسفندی با استخوان بهترین انتخابه.باعث میشه خورشت لعاب خوبی پیدا کنه.یه بار هم قرمه سبزی رو با گوشت بوقلمون پختم.بد نشد، ولی به خوشمزگی گوشت گوسفندی نرسید.یادمه یه بار مهمون داشتم و قرمه سبزی رو از شب قبل درست کردم.فرداش که گرم کردم، طعمش هزار برابر بهتر شده بود!

نوشته های مشابه

اصلاً قرمه سبزی یه غذای جا افتاده‌ست.

ته چین مرغ زعفرانی: خوشمزه و مجلسی

ته چین مرغ زعفرانی، یه غذای شیک و مجلسی برای مهمونی‌ها.چند بار امتحان کردم تا بالاخره تونستم یه ته چین عالی درست کنم.اول مرغ رو با پیاز و ادویه پختم و ریش ریش کردم.برنج رو هم آبکش کردم و گذاشتم یکم خنک بشه.بعد زرده تخم مرغ، ماست چکیده، زعفران و روغن رو با هم مخلوط کردم.برنج رو با مخلوط ماست و تخم مرغ خوب آغشته کردم.ته قابلمه رو چرب کردم و یه لایه برنج ریختم.بعد مرغ ریش ریش شده رو روش گذاشتم و دوباره یه لایه برنج.یه کاربر نی نی سایت گفته بود برای اینکه ته چین بهتر در بیاد، قبل از اینکه بذارینش توی فر، یه کم روغن داغ روش بریزین.

این کار رو کردم و واقعا تاثیر داشت!یادمه یه بار ماست چکیده نداشتم، از ماست معمولی استفاده کردم.

ته چینم یکم شل شد.پس ماست چکیده خیلی مهمه.یه نکته دیگه هم اینه که حرارت فر باید ملایم باشه.اگه حرارت زیاد باشه، ته چین زود میسوزه و داخلش خام میمونه.برای تزیین ته چین هم میتونین از زرشک و خلال پسته استفاده کنین.یه کم خلال بادوم هم خوشمزه میشه.

زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ مجلسی، یه غذای کلاسیک و همیشه محبوب.رمز یه زرشک پلو با مرغ خوشمزه، مرغ زعفرانی خوش طعمه.اول مرغ رو با پیاز و ادویه تفت میدم.بعد رب گوجه فرنگی، زعفران و کمی آب اضافه میکنم و میذارم خوب بپزه و سسش غلیظ بشه.زرشک رو هم با کمی کره و شکر تفت میدم تا براق بشه.یه نکته مهم اینه که زرشک رو زیاد تفت ندین، چون میسوزه و تلخ میشه.برنج رو هم به صورت کته یا آبکش درست میکنم.موقع سرو، برنج رو با زرشک تفت داده شده تزیین میکنم و مرغ رو کنارش میذارم.

یه کاربر نی نی سایت گفته بود برای اینکه مرغ خوش طعم تر بشه، قبل از پختن، چند ساعتی توی آبلیمو و زعفران بخوابونین.

این کار رو کردم و خیلی خوب شد!یادمه یه بار زرشک نداشتم، به جاش از آلبالو خشکه استفاده کردم.بد نشد، ولی زرشک یه چیز دیگه‌ست.برای تزیین زرشک پلو هم میتونین از خلال پسته و بادوم استفاده کنین.یه کم جعفری خرد شده هم خوشگلش میکنه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. همون قورمه سبزی که میگن عشقه! 😁 گوشت رو اگه خوب سرخ نکنی ممکنه بعدا در بیاد تیکه سفت میشه. من یه بار عجله کردم گوشت رو نصفه نیمه سرخ کردم و نتیجه فاجعه بود.

    برای سبزی هم باید حواست باشه نسوزه نه؟ من یه دفعه مشغول شدم به حرف زدن با آشپزخونه و سبزی رو گذاشتم ته ظرف بچسبه. دیگه خیلی دیر شده بود. 😅

    لبو چیتی هم که حرف خودشو داره! اگه شب قبل خیس بشه و آبش چند بار عوض شه دیگه اینقد خوب میشه که اصلا نفخ نمیده.

    لیمو عمانی رو هم از قبل سوراخ کن بهتره. یه بار یادم رفت سوراخ کنم وسط خورشت ترکید و کلی تخم تلخش ریز ریز شد توی غذا. هیییی یادش هم بد نیست!

    اگه میخوای رنگ قورمه سبزیت بشه مثل رستورونی ها، آخر کار یه کم روغن داغ روش بریز. من که همیشه اینکارو میکنم و واقعا فرق داره.

    یه چیز دیگه هم اینه که موقع پخت پیاز داغ زیاد بریز. پیاز داغ کم باشه انگار قورمه سبزی رو دزدیدن!

    واقعا لیمو عمانی خوب مهمه. دقت کن بوی کپک نده. من با لیمو عمانی بی کیفیت یه خورش رو خراب کردم کلا.

    ‍‍♀️🔥🍲

پاسخ دادن به مونا لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا